Vi leverer profesionelle el-løsninger til erhverv, landbrug og private

Salling Industriteknik ApS udfører autoriserede elinstallationer


Vi tilbyder professionel ekspertise af høj kvalitet, indenfor elinstallationer og service til alle slags el-opgaver, indenfor nybygning, tilbygning, service, renovering eller reparation af elinstallationer.

  

Vi kan med vores erfaring, og kompetente fagfolk hjælpe dig med alle slags opgaver, løsninger og  elinstallationer indenfor el-området.  


Vi servicerer både erhverv, landbrug, institutioner, offentlige virksomheder og private.  

Vi kører ud i hele landet, men vores fokus ligger i at være en lokal elektriker, som er der for vores kunder i nærområdet (Salling og opland). 


Vi garanterer god service, høj kvalitet og konkurrencedygtige -og fair priser.  


Vi rådgiver, og hjælper vores kunder med at finde den bedste løsning til den givne opgave.   


Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, ingen opgave er for stor eller lille.  


Gennem godt samarbejde med kollegaer i branchen, tømmer, VVS, maler, murer, glarmester og blikkenslager, er vi i stand til hurtigt og effektivt at give et godt tilbud på opgaven.   

Vi har døgnservice, så står du med et akut problem udenfor normal åbningstid, kan vi kontaktes på vores hovednummer 7788 3000 døgnet rundt. Priserne er selvfølgelig fair for begge parter.  


Du kan altid kontakte os på 7788 3000. 

Hvad vi tilbyder

El eftersyn og termografering

El eftersyn  
Når vi udfører el eftersyn, gør vi det efter de gældende regler og skemaer så vi på den måde sikrer, at eftersynet er korrekt udført. 

 

Termografering 
Salling Industriteknik ApS udfører ikke termografering, men vi har derimod et samarbejde med et firma der er eksperter indenfor termografering.  
Findes det fejl under termograferinger, er vi klar til at hjælpe med at udbedre fejlene. 

Energioptimering

Varmepumper

Fejlsøgning

Hos Salling Industriteknik ApS, kan vi med vores store erfaring indenfor tekniske og eldrevne anlæg, fejlsøge på en bred vifte af anlæg og installationer.  


Uanset og det er en mindre husinstallation eller en produktionslinje på en fabrik, er vi altid klar til at fejlsøge med en kompetent viden og de korrekte måleinstrumenter

LED belysning

Specialopgaver


Garanti

Salling Industriteknik ApS er medlem af TEKNIQ


TEKNIQ har etableret ALFO Garanti, som er en garantiordning for el-arbejde. Garantiordningen sikrer, at den private forbruger er dækket op til 150.000,00 kr. hvis personen får medhold i sin klage.  


Garantiordningen dækker kun for arbejde der er udført af medlemmer af TEKNIQ.  

Ordningen dækker udgifter op til og med 150.000,00 kr. inkl. moms.  


Private personer kan klage over el-arbejde og leverance, der er af privatmæssige formål.  


Inden klagen kan indbringes for Ankenævnet, skal klagen først og fremmest være forgæves forelagt for el-installatøren.  


Hos Salling Industriteknik ApS regner vi ikke med at det bliver nødvendigt at gøre brug af garantiordningen. Hvis kunden ikke er tilfreds eller har en klage, tager vil selvfølgelig dette seriøst, og vi vil til hver en tid finde den bedste måde at løse problemet på.  

   

Ved spørgsmål omkring garanti, kontakt Salling Industriteknik ApS på 7788 3000, eller læs mere på TEKNIQ hjemmeside www.tekniq.dk